Home | Over ons | Contact


 

 

Deutz Fah logo
         
Deutz Fahr Agrokid
Agrokid Klein van formaat, groot van prestaties: de Agrokid is gebouwd om de meest uiteenlopende toepassingen doeltreffend en feilloos het hoofd te bieden. Een compacte tractor, voorzien van alle accessoires voor de meest uiteenlopende landbouw werkzaamheden, van werken in het open veld tot gespecialiseerde gewasteelt. Veelzijdig, licht, sterk en ongelooflijk wendbaar.
         
Deutz Fahr Agrolux serie 65/75
Agrolux 64_75 De Deutz-Fahr Agrolux serie 65/75 is speciaal gebouwd met het oog op stevigheid en betrouwbaarheid. Deze tractoren, met twee verschillende vermogens (62 en 72 pk), zijn uiterst productief en dankzij hun korte wielbasis, ook buitengewoon flexibel en wendbaar. De Agrolux-tractor 65/75 is eenvoudig en intuïtief in het gebruik en werd ontwikkeld voor kleine landbouwbedrijven die de eerste stappen richting mechanisering zetten of voor middelgrote bedrijven die het bestaande wagenpark willen aanvullen.
         
Deutz Fahr Agrolux serie 310 | 320 | 410
Agrolux 310 320 410 Agrolux 310|320|410 van DEUTZ-FAHR wordt geleverd met twee- of vierwielaandrijving, presteert buitengewoon, is uiterst betrouwbaar en de vaste kosten liggen enorm laag: ongelooflijk veelzijdig en gebaseerd op geavanceerde technologie, is dit de perfecte tractor, in alle opzichten en voor alle doeleinden. Met zijn optimale gewicht-vermogensverhouding, zijn uiterst efficiënte PTO en zijn hoogpresterend hydraulisch systeem is de Agrolux-tractor tevens ideaal voor gespecialiseerd werk met gewassen die in zeer brede rijen zijn geplant.
         
Deutz Fahr Agroplus V-S-F
Agroplus DEUTZ-FAHR is van oudsher een van de toonaangevende Europese fabrikanten van gespecialiseerde tractoren. Een van de duidelijkste voorbeelden van toepassing van tientallen jaren ervaring is de ontwikkeling van de Agroplus, een serie van drie wendbare, veelzijdige tractoren (V/S/F), slank van ontwerp en ontwikkeld voor werk in wijn- en boomgaarden. De lage en smalle (1,16 m) Agroplus V is de meest compacte van de drie; Agroplus F is de breedste (1,43 m), voor optimale grip in combinatie met de voordelen van de beperkte afmeting; met zijn voortreffelijke hightech-snufjes is de Agroplus S de meest veelzijdige (1,26 m breed).
         
Deutz Fahr Agroplus F Ecoline
Agroplus F Ecoline De Serie Agroplus F Ecoline is het toonbeeld van eenvoud met zijn eendelige motorkap, de SDF TIER III motoren, de lage bestuurdersstoel, korte wielbasis en uitzonderlijke lenigheid en wendbaarheid. Het zijn eenvoudige maar uiterst praktische en functionele tractoren, die met elk werktuig kunnen werken. Ze zijn ideaal voor het middelgrote landbouwbedrijf en bieden de perfecte balans tussen hoger prestaties en lage vaste kosten.
         
Deutz Fahr 5 Serie
5 Serie De 5 serie van DEUTZ-FAHR is een serie geavanceerde, zeer veelzijdige machines met verbazingwekkend veel mogelijkheden. De modellen 5100 | 5110 | 5120 | 5130 beschikken over innovatieve technologie om alle werkzaamheden aan te kunnen, in welke situatie dan ook. Deze tractor is een perfecte combinatie van hoogpresterende, mechanische en technische oplossingen, weergaloos comfort en ergonomie en oogstrelende vormgeving, het resultaat van de samenwerking met Giugiaro Design, m.a.w. kracht, functionaliteit en elegantie.
         
Deutz Fahr Serie 5C
5C Serie Tot de 5C serie behoren vier modellen van 89 tot 118 pk met een royale standaarduitrusting, compacte afmetingen, hightechtoepassingen, weergaloos comfort en voortreffelijke rij eigenschappen in combinatie met een bijzondere stijl en vormgeving.
Met zijn reeds, optioneel, af fabriek ingebouwde accessoires van de "Ready Kit" is de 5C serie optimaal voor het gebruik met een frontlader.
Dankzij hun enorme flexibiliteit qua opties en veiligheidssystemen van de hefinrichting, de PTO en de hydraulische verdeelventielen zijn deze tractoren uiterst veelzijdig, veilig en ideaal voor elk boerenbedrijf.
         
Deutz Fahr Serie 5D
5D serie De 5D Serie werd ontworpen om te voldoen aan de meest uiteenlopende eisen, zowel op de boerderij als in het open veld. De reeks omvat vier modellen van 80 tot 100 pk, stuk voor stuk met de nieuwe FARMotion-motor, die een onberispelijke betrouwbaarheid, topprestaties en lage vaste kosten garanderen. De ultramoderne technologie en de verschillende versies maken de 5D Serie bijzonder flexibel, veelzijdig en op maat voor elke behoefte.
         
Deutz Fahr Serie 5D Ecoline
5D Ecoline De 5D Series Ecoline telt 3 modellen, variërend van 80 tot 90 pk en met een lage gewicht vermogensverhouding, een hoog prestatievermogen en een verrassende gebruiksvriendelijkheid. Alle modellen zijn uitgerust met de nieuwe FARMotion-motoren en zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan varianten en configuraties, geschikt voor zowel boerderij- als veldwerk.
         
Deutz Fahr Serie 5 TTV
5 Serie TTV De nieuwe 5 serie van DEUTZ-FAHR zet voor de middenvermogensklasse nieuwe standaarden qua efficiëntie, productiviteit, stijl en comfort. De TTV-uitvoering zet nog een stap verder met haar buitengewoon veelzijdige, continu variabele transmissie. De modellen van deze nieuwe serie zijn sterker en presteren beter dan hun voorgangers en onderscheiden zich van hun concurrenten met de futuristische, aantrekkelijke stijl die het resultaat is van de samenwerking met Giugiaro Design, waardoor bij deze bijzondere machines elegantie en kracht in elkaar overgaan.
         
Deutz Fahr Serie 5G
5G Serie De 5G serie omvat een assortiment tractoren met ongeëvenaarde efficiëntie die geschikt is voor veel verschillende gebruiksomstandigheden. Machines die tegemoet komen aan zelfs de meest veeleisende klanten met drie verschillende uitvoeringen: de gestructureerde HD-uitvoering en de meer compacte, lichte MD- en LD-uitvoeringen. Alle 11 de modellen met zes 80 tot 115 pk-motoren zijn ontworpen voor maximale operationele veelzijdigheid, comfort en met een nieuw speciaal ontworpen FARMotion motor voor landbouwtoepassingen. Dankzij de unieke kenmerken garandeert de 5G serie tevens een ongeëvenaard niveau van veiligheid in alle bedrijfsomstandigheden.
         
Deutz Fahr Serie 6
6 Serie 6 serie is een ware samensmelting van technologie en design: elk afzonderlijk systeem van deze machines is van kop tot teen efficiënt en elk component, instrument en bedieningsfunctie is doordacht tot in de kleinste details, waardoor deze tractoren buitengewoon productief zijn. Deze serie bevat tevens lenige, compactere modellen met een kleinere wielbasis, ideaal voor elke toepassing, zodat de combinatie van buitengewone efficiëntie en opmerkelijke veelzijdigheid perfect is. Met zijn sterke Deutz-motoren, bewezen Powershift-transmissies en onmiddellijk herkenbare, prachtige stijl met zijn rechte, stoere vormen van de hand van Giugiaro Design, wordt de 6 serie de nieuwe trendsetter. Deze reeks is nu geavanceerder dan ooit, dankzij de CShift gerobotiseerde versnellingsbak voor modellen uitgerust met de T7200-transmissie.
         
Deutz Fahr Serie 6 TTV
6 Serie TTV De 6 serie TTV komt met de meest geavanceerde technologie, ontwikkeld door DEUTZ-FAHR; deze tractor combineert voortreffelijke prestaties met enorm laag brandstofverbruik en weergaloos comfort voor de bestuurder. De innovatieve motoren van Deutz met SCR-technologie zijn sterker, efficiënter en milieuvriendelijker dan ooit en gaan perfect samen met de geteste, continu variabele ZF-transmissies. Giugiaro Design is de ontwerper van de onmiskenbare stijl van de 6 serie TTV, met zijn futuristische spatborden, de sierlijke motorkap en de qua uitrusting en inrichting ongeëvenaarde cabine.
         
Deutz Fahr Serie 7 TTV
7 Serie TTV De Agrotron 7 serie TTV tractoren zijn ultramodern van stijl, efficiëntie, productiviteit en comfort. Ze gaan prat op een voortreffelijke uitrusting, inclusief de bijzondere DEUTZ AG-motoren en de weergaloze, continu variabele transmissies.
De Agrotron 7 serie TTV bestaat uit drie geweldige, unieke modellen, de perfecte combinatie van geavanceerde technologische oplossingen, ontwikkeld en getest door de technische afdeling van DEUTZ-FAHR, en de overduidelijke stijl van Giugiaro Design, met het aantrekkelijke, futuristische voorkomen, dat elke component van deze fantastische machines vorm geeft.
         
Deutz Fahr 7250 TTV WARRIOR
7250 Warrior

Voel de kracht. Neem het commando over.

De 7250 TTV WARRIOR is een speciaal en beperkt verkrijgbaar model in het zwart voor landbouwondernemers, dat de hoogste eisen inlost op het vlak van technologie, ontwerp en kwaliteit. Deze tractor is gemaakt voor de zwaarste toepassingen, zowel in het veld als op de weg. Daarom is de exclusieve extra uitrusting (tot 16 LED-werklichten optioneel, en XENON-zwaailamp, een exclusieve lederen zetel, een zwarte WARRIOR-vloermat en een uitlaatpijp met chroomafwerking), inclusief drie jaar garantie, enkel verkrijgbaar voor de 7250 TTV WARRIOR.

         
Deutz Fahr Serie 9
9 Serie

ONTWORPEN VOOR MEER GEMAK. GEBOUWD VOOR DE BESTE RESULTATEN.

Met de 9 Serie hebben de ingenieurs van DEUTZ-FAHR een ultramodern, superintelligent krachtpaard ontwikkeld, dat dankzij het bedieningscomfort, de geautomatiseerde routinefuncties en vooruitstrevende technologie alle taken verlicht en versnelt - en dat alles met het laagst mogelijke brandstofverbruik.

Elke afzonderlijke component van de 9 Serie is hoog innovatief en behoort tot het beste dat de markt te bieden heeft. Met de 9 Serie biedt DEUTZ-FAHR drie op elkaar afgestemde en uiterst aantrekkelijke modellen, m.a.w. paardenkrachten waarmee landbouwers en aannemers de beste resultaten kunnen behalen.

         
Deutz Fahr Serie 11
11 Serie DEUTZ-FAHR presenteert een nieuw assortiment traditioneel gebouwde tractoren met een continu variabele TTV-transmissie en een vermogen van maar liefst 440 pk, een absoluut record. De grootste en sterkste DEUTZ-FAHR aller tijden. Deze belangrijke ontwikkeling resulteert uit technologische research, innovatieve ideeën, excellente partnerships en werd stap-voor-stap gestimuleerd door de internetgemeenschap “440Hp Project”.
De grootste en sterkste DEUTZ-FAHR die ooit gebouwd werd
Nieuwe generatie MTU-motoren met topprestaties
Een nieuwe ZF-transmissie, hoogefficiënt voor veld- en transporttoepassingen
Nieuwe combinatie banden met een doorsnee van 2,3m voor supertractie
Nieuwe cabine met ergonomische bestuurdersplaats, uitzonderlijke veel ruimte en fantastisch zicht